Tropiscala met Eva De Roovere en The Kids

Op het Begijnhofplein in Overijse kan je op 28 juni naar Tropiscala. Het festival zet jong talent naast gevestigde waarden en biedt daarnaast ook heel wat randanimatie.

Om 9u ‘s ochtends al start het ondertussen traditionele Ecoworks beachvolleybaltornooi. Vanaf 13u30 begint de kindernamiddag met Clown Rocky en zijn interactieve, spectaculairo safarishow. Later in de namiddag geeft Tropiscala lokaal talent Pako, Factory Made en Mingled de kans om zich te bewijzen.

Bij valavond zet Mary’s Little Lamb het muziekgedeelte verder in ware Johnny Cash-stijl. Vervolgens zijn Eva De Roovere, Plan Be en The Kids nog aan de beurt. Laston & Geo en DJ Wim sluiten Tropiscala al dansend af.

Doorlopend is er randanimatie met springkastelen, streekbieren, volksspelen en een heuse wijnbar.

Alle info: www.tropiscala.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 8 =