Affiche Lokerse Feesten bijna compleet

De Lokerse Feesten slagen er meer en meer in om van hun 40ste editie een gedenkwaardige editie te maken voor jong én oud. Na eerdere bevestigingen van o.a. Neil Young & Crazy Horse, Blink-182, 50 Cent, Motörhead en Miles Kane zorgt de organisatie er met namen als The Subs, Millencolin, New Model Army, Gabriel Rios en Admiral Freebee voor dat de line-up zo goed als compleet is.

De affiche wordt nu aangevuld met dance- en hiphop toppers Nero (dj-set) (08/08), Magnus (live) (01/08), Mix Master Mike (08/08), KRS-One (08/08), The Opposites (01/08), De Jeugd Van Tegenwoordig (01/08) en The Subs (08/08), en opwindend dansbaar talent Mumbai Science (09/08) en Gangthelabel (08/08). De Blink-182 fans zullen zeer blij zijn met de toevoeging van Millencolin (07/08), Twin Atlantic (07/08) en New Model Army (07/08). Een van dé succesverhalen van 2014, Oscar & The Wolf (06/08) speelt in Lokeren één van slechts drie Belgische festivalshows. Emiliana Torrini en Gabriel Rios zullen jullie harten verwarmen op 9 augustus, en Admiral Freebee, The Bony King Of Nowhere (solo) en Lonely The Brave treden aan voor grote helden Neil Young & Crazy Horse op 5 augustus. Dansen tot het sluitingsuur op de Grote Kaai kan op de fijne plaatjes van Dirk Stoops (02/08) en Hindu Radio DJ’s (04/08).

Daarnaast werd ook de Red Bull Elektropedia Room verder uitgebouwd tot een volwaardig podium met langere openingstijden op weekdagen (02.30u, weekends tot 5u). Nieuwe absolute toppers hier zijn een Peep night op 8 augustus met Ben Pearce, Huxley, Red D, Spacid en Pete Howl, Chris Baio en zowel gevestigde waarden als Villa, Nadiem Shah en Pat Krimson, als nieuwe en te ontdekken jonge honden (Poldoore, Gunman & Judah, Station Earth, Madfingaz, Stavroz, Arches, etc).

De 40e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 1 augustus tot en met zondag 10 augustus 2014. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + elf =