Nieuw werk van Giorgo Moroder

“My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio.” Eigenlijk was-ie vorig jaar al terug toen Frankrijks twee bekendste robots de Italiaanse discokoning op een funky piëdestal plaatsten, maar nu heeft Giorgio Moroder voor het eerst in héél erg verschrikkelijk lang ook echt weer eigen materiaal uit.

Voor de Adult Swim Singles serie legt Giorgio een lijn stevige italo disco, gesynthetiseerd uit frivole synths en zwierige beats. En het beste nieuws: “Giorgio’s Theme” is gewoon gratis te downloaden op de website van Adult Swim. Wie het nummer live wil horen, kan zich vandaag nog snel reppen naar de weide van Dour, waar Moroder vanavond ten dans speelt.

Adult Swim, een off-shoot van Cartoon Network die al sinds 2010 jaarlijks schoon volk uitnodigt om een gratis single aan te leveren, heeft de komende weken overigens nog wel wat in petto, met singles van onder meer Tim Hecker, Run The Jewels, Deafheaven, Mastodon, Machinedrum, Captain Murphy (Flying Lotus) en Speedy Ortiz. Nog iedere week, tot 22 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + 15 =