Praga Khan, Kenji Minouge en meer voor Genk On Stage

Genk On Stage heeft 9 nieuwe namen naar buiten gebracht voor de editie van eind volgende maand. Het gratis stadsfestival pakt uit met de komst van onder meer Praga Khan, Guy Swinnen Band, Kenji Minouge en Little Trouble Kids.

Arno krijgt op zaterdag 28 juni op de Main Stage gezelschap van de danceformatie Praga Khan. De groep rond boegbeeld Maurice Engelen veroorzaakt al sinds 1989 heel wat furore in het Europese muzieklandschap. Met hun inspirerende acid house en hits als ‘Breakfast in Vegas’ en ‘Power of the Flower’ maakte de groep brokken over heel de wereld.

Guy Swinnen opent diezelfde dag samen met een strakke live band de Main Stage. De Diestse rocker staat al sinds de jaren ‘70 op de planken en brengt naast ijzersterk solowerk ook enkele songs van The Scabs.

Ook op Factor J raken alle gaten gevuld. Lotte Vanhamel stond eerder dit jaar in de finale van Humo’s Rock Rally en maakt op zaterdag 28 juni haar opwachting met haar band Hazy Hands. Nog die dag sluit SquarElectric, het danceproject van drummer Michael Shack en producer Steve Pittoors, Factor J af. Een dag later zakt het West-Vlaamse, humoristische electropopduo Kenji Minouge af naar Genk, net als Hydrogen Sea en ook Little Trouble Kids die met ‘Haunted Hearts’ nieuw werk komen voostellen.

De Fruit Stage ontvangt op vrijdag 27 juni Bettes, een groep gevormd rond Bert Voordeckers, die enkele jaren geleden de finale haalde in The Voice Van Vlaanderen. Op datzelfde podium speelt de Italiaanse ster Elisa op zondag 29 juni ten dans.

Genk On Stage vindt plaats van 27 t/m 29 juni in hartje Genk en is gratis toegankelijk. Eerder werden o.a. The Subs, Arno, The Wolf Banes, Axelle Red, Will And The People, Flip Kowlier en Boy George reeds aangekondigd. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + 14 =