Rock Herk pakt uit met karrevracht nieuwe namen

Nu zondag 25 mei start Rock Herk met de ticketverkoop. Nog een kleine twee maanden te gaan en het oudste alternatieve muziekfestival van het land mag weer tonen waarom het sinds 1983 nog steeds zijn eigen plek verdient in het festivallandschap. Maar voor het zover is, heeft de organisatie nog heel wat nieuwe bevestigingen achter de hand.

Nieuwe namen die worden toegevoegd aan de line-up zijn de dromerige electronica van Slow Magic en de postrock van God Is An Astronaut. Mauro mag met Gruppo Di Pawlowski de naam van asociaal feestorkest komen waarmaken. The Sedan Vault heeft na zes jaar een tweede plaat klaar en Rock Herk is dan een verplichte stop. Dat geldt ook voor Warhola, de winnaar van Humo’s Rock Rally. The Prospects uit Hasselt komen dan weer laten zien dat ze veel meer in hun mars hebben dan die ene geniale single met die geweldige videoclip.

Ronkend gitaargeweld komt van de Belgische bands Your Highness, Set Things Right en Musth. Van buiten de landsgrenzen zorgen Feed The Rhino en More Than A Thousand voor de nodige slag in het gezicht.

Het Britse Astroid Boys zet voor de eerste keer voet op het Europese vasteland en zal zorgen voor een coole mix van hardcore, hiphop en dubstep. Vervolgens kan je verder de nacht induiken met drum ‘n’ bass van M&T + Speedwagon, techno van T. Raumschmiere en electro van Belgische topper Dr. Lektroluv.

Rock Herk slaat ook voor het eerst de handen in elkaar met Bazaar Bizar, een jonge organisatie die opereert onder de noemer vintage, handmade & second hand market. Je kan er snuisteren in platenbakken op zoek naar unieke spullen, genieten van een heerlijke cocktail en chillen op de beats van Bazaar Bizar Discobaar. Je kan er ook terecht om je eigen kleren te verkopen. Zin om deel te nemen aan Bazaar Bizar? Meer informatie en de nodige gegevens vind je via Facebook.

Rock Herk vindt plaats op 18 en 19 juli 2014 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad met o.a. The Sore Losers, Archie Bronson Outfit en Miss Kittin. Alle info: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf − drie =