Soulfly toegevoegd aan affiche Dour Festival

Dour Festival kondigde enkele dagen geleden nog aan zijn programma helemaal rond te hebben, maar voegt met Soulfly toch nog een klepper toe aan de affiche.

Weinig festivals durven temidden van reggae-, hiphop- of elektropodia een waar metal/trash/hardcore/punk/rock’n’roll-podium te plaatsen. Dour Festival is een van die uitzonderingen en opent dit jaar gedurende alle 4 de festivaldagen zijn Cannibal Stage. Om dit te vieren, pakt de organisatie trots uit met de terugkomst van Max Cavalera en zijn Soulfly. Zij zullen Within Temptation en The Hives vervoegen op de Last Arena voor het hardere rockwerk.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Info en alle bevestigde artiesten op een rijtje: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + 6 =