Soulfly, Rob Zombie en meer voor Lokerse Feesten

Zondag 2 augustus wordt traditioneel dé hoogdag voor metalheads en zware rockers op de Lokerse Feesten. Dit jaar verwelkomt het festival alvast Rob Zombie, Soulfly, Black Label Society en Skindred. De affiche wordt binnenkort nog verder aangevuld.

De voorverkoop voor deze dag start meteen. Op dinsdag 7 april mag je opnieuw een reeks nieuwe namen verwachten en starten het festival met de verkoop van de 10-dagen combitickets.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2015. Eerder werd reeds de komst bekendgemaakt van dEUS, Belle and Sebastian, Kaiser Chiefs, Georgio Moroder, Chic feat. Nile Rodgers, The Jesus And Mary Chain, Mark Lanegan Band, Marco Borsato en Clouseau. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 + zeventien =