Blues Peer pakt uit met Los Lobos, Sonny Landreth en Ana Popovic

De organisatoren van Blues Peer kunnen weer enkele nieuwe artiesten bevestigen voor hun 30ste editie. Er zijn klinkende namen als Los Lobos en Sonny Landreth bij, maar ook veel schoon en regionaal bluestalent en de nodige girl power met Ana Popovic en Joanne Shaw Taylor.

Blues Peer bevestigt vandaag tien nieuwe namen voor zijn feesteditie. Sinds kort staan ook Los Lobos, Sonny Landreth, Ana Popovic, Joane Shaw Taylor, Deita Farr, The Hightones, The 45’s, Bluesbones, Stackhouse en Rusty Roots op de affiche te blinken. De laatste toevoegingen aan de line-up volgen binnenkort.

Blues Peer vindt dit jaar plaats van 18 t/m 21 juli met verder nog kleppers zoals Jimmy Vaughan, Jeff Beck en Elvis Costello. Info: www.bluesfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 + 11 =