Fifty Foot Combo, Nordman en Binti op gratis CopaCobana Festival

Tussen 27 en 29 juni organiseert Anamma vzw een nieuwe editie van het gratis CopaCobana Festival in het Rozebroekenpark in Sint-Amandsberg. Het festival spitst zich toe op het laten ontplooien van creativiteit van iedereen en kijkt hiervoor naar het muzikale, maar ook naar de audiovisuele kunsten en podiumkunsten.

Om dit doel te verwezenlijken, organiseert Anamma vzw bijeenkomsten zoals het CopaCobana Festival, waarbij artistieke kennis wordt doorgegeven en vervaardigd. Op die manier willen ze cultuur dichter bij de mensen brengen, drempelverlagend werken en open staan voor iedereen.

Geen festival zonder programma echter, dus komt CopaCobana Festival aandraven met een hele waslijst aan namen die dit jaar de affiche mee kleur geven. Onder meer Fifty Foot Combo, King Dalton, Mocambo, Jamaican Jazz Orchestra, Gadje Scum, The King Alive, Okon & The Movement, Nordman, Binti en Joe Driscoll & Sekou Kouyate zullen er tijdens de driedaagse te zien zijn.

Voor meer info kan je vanaf eind april terecht op www.copacobana.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 5 =