Stevige lading namen erbij voor Crammerock

Vijventwintig edities op de teller, dat verdient een passend feest. Door DJ Fresh – met zijn wereldhits gekend als feestvarken – te strikken, is daar al meer dan een stevige basis voor gelegd bij Crammerock. Voeg daar ook nog Arsenal aan toe, na vele uitverkochte concerten in hun beste vorm ooit, en de toon is meteen gezet. Daarnaast steekt de Amerikaanse topband The Dandy Warhols speciaal voor het festival de oceaan over.

Ook de 14 andere namen met o.a. Novastar, Zornik, Raving George en Safi & Spreej staan te schitteren op de affiche, naast eerder bevestigde namen als Triggerfinger, Stereophonics, Tinie Tempah, Admiral Freebee, Intergalactic Lovers en Magnus.

Crammerock vindt plaats op 4 en 5 september in Stekene. Info en tickets: www.crammerock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × twee =