Nieuw festival Puurs Live met Hooverphonic, Admiral Freebee en Gabriel Rios

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juli 2014, midden in de festivalzomer, zal er een nieuw festival plaatsvinden in Puurs: Puurs Live. Het nieuwe festival wist meteen een aantal Belgische topacts te strikken: zo hebben niemand minder dan Hooverphonic, Gabriel Rios en Admiral Freebee alvast hun komst bevestigd. Puurs Live zal doorgaan op het festivalterrein aan het Fort van Liezele, in de Molenstraat in Puurs.

Stijn Schelfhaut, organisator Puurs Live: “Met Puurs Live bouwen we verder op de fundamenten van de 23 fantastische edities van Pukema Rock, maar starten we een nieuw hoofdstuk door te verhuizen naar eind juli. Het recept van Puurs Live blijft wel grotendeels hetzelfde: een sfeervol festival met een fijne portie live muziek, afgewisseld met een stomende DJ-club én toegankelijke ticketprijzen. We zijn enorm blij om aan te kondigen dat we al meteen 3 toppers uit het kruim van de Belgische muziek te pakken hebben met Hooverphonic, Gabriel Rios en Admiral Freebee”.

De eerste drie bevestigde groepen zorgen alvast voor een stevige line-up. Hooverphonic werkt momenteel met ‘Reflection’ hun sold out-tournee af langs verschillende Belgische zalen. Gabriel Rios laat ondertussen elke maand een nieuwe single op de wereld los die eind dit jaar op zijn nieuwe plaat ‘This Marauder’s Midnights’ zullen staan. Admiral Freebee bracht daarnaast enkele weken geleden zijn nieuwe plaat ‘The Great Scam’ uit.

Zoals de naam doet vermoeden blijft lokale verankering heel belangrijk bij Puurs Live. Het is ook de bedoeling om alle Klein-Brabantse verengingen te betrekken bij de organisatie tijdens het festivalweekend. Meer informatie over de ticketverkoop en de andere artiesten die live zullen optreden, wordt later bekendgemaakt.

Info: www.puurslive.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 17 =