Ook Life Of Agony naar Alcatraz Metal Festival

Alcatraz Metal Festival heeft de smaak van de grote namen duidelijk te pakken. Waren het tot gisteren nog Twisted Sister en Marilyn Manson die de hoge spots op de affiche invullen, dan komt daar vandaag ook Life Of Agony nog bij.

Life Of Agony gooide in 1993 hoge ogen met het album ‘River Runs Red en komt sindsdien slechts voor een beperkt aantal show naar Europa. Het zal een van de eerste optredens zijn van de band met Mina Caputo (voorheen gekend als Keith Caputo) sinds die zichzelf in 2011 uitte als transgender. Life Of Agony heeft altijd al een uitstekende band gehad met haar Belgische fans, maar dat ons Alcatraz Metal Festival tot de weinige gelukkigen zou behoren stemt de organisatoren uitermate blij.

Life Of Agony komt op vrijdag 8 augustus naar Alcatraz in de bezetting waarmee het ook haar baanbrekende en uiterst succesvolle debuutalbum opnam. Volgens bassist Alan Robert is de rol van Life Of Agony verre van uitgespeeld: “We hebben in het verleden al zoveel fans geholpen met hun emotionele strijd en dat door middel van onze muziek. Het wordt tijd dat we opnieuw mensen helpen in hun queeste, die connectie met onze fans is per slot van rekening onontbeerlijk. Het maakt daarbij niet uit of je wit, zwart, blauw, groen, homo, hetero, trans of wat dan ook bent. Onze muziek is écht, de verbondenheid met de fans al evenzo, dat is wie we zijn en we zullen wat dat betreft ook nooit veranderen”, klinkt het.

Alcatraz Metal Festival vindt plaats op 8 en 9 augustus op de terreinen van campus VIVES in Kortrijk met o.a. Arch Enemy, W.A.S.P., Sacred Reich en Prong. Alle info: www.alcatraz.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 1 =