20 Nieuwe namen voor Best Kept Secret

Best Kept Secret heeft vanavond een forse lading van 20 nieuwe acts bevestigd. Onder anderen Lykke Li, MØ, Midlake, Connan Mockasin en The 1975 behoren tot de nieuwe lichting namen die tussen 20 en 22 juni naar Hilvarenbeek afzakken.

BKS blijft bijzonder sterk uit de hoek komen en kon de voorbije weken klinkende namen zoals Elbow, Franz Ferdinand, Interpol, Pixies, Belle & Sebastian en Babyshambles aan zijn palmares toevoegen. Vandaag voegen de organisatoren daar met het grootste gemak nog 20 acts aan toe, met name: Lykke Li, MØ, The 1975, The Notwist, Midlake, Broken Twin, Heavy Times, Wild Beasts, Breton, Moddi, Eaux, Falco Benz, Thumpers, Tijuana Panthers, Connan Mockasin, Deap Vally, Lyla Foy, The Preatures en Truckfighers.

Best Kept Secret vindt plaats van 20 t/m 22 juni. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

Bekijk hieronder het knappe aankondigingsfilmpje:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 9 =