Afro-Latino Festival onthult eerste namen

Over exact 3 maanden staat het Afro-Latino Festival weer voor de deur! Het Limburgse festival stelt dan ook wat graag zijn eerste namen voor en verwelkomt deze zomer onder meer Daddy Yankee, Busy Signal en Fonseca. De ticketverkoop start vandaag.

De eerste 10 namen voor Afro-Latino Festival bevatten meteen enkele grote en exclusieve kleppers in het genre. Op vrijdag 20 juni verwelkomt het festival reggaeton artiest Daddy Yankee voor een exclusieve doortocht. Vorig jaar stond hij nog in een uitverkocht Vorst Nationaal. Hij is algemeen bekend van zijn wereldhit ‘Gasolina’.

Op zaterdag 21 juni stelt de organisatie graag 2 headliners voor: Busy Signal uit Jamaica is de meest innovatieve en getalenteerde dancehall artiest die graag terugvalt op de roots van Jamaica, pure reggae! Hij is de zanger van ‘Watch Out For This (Bumaye)’, dé zomerhit van 2013 die hij samen met het DJ-trio Major Lazer schreef. De tweede zaterdagheadliner is Fonseca uit Colombia. Deze singer-songwriter heeft in Latijns-Amerika dezelfde sterrenstatus als Juanes, Carlos Vives of Shakira. Afro-Latino wordt zijn eerste concert in Europa en het is zijn enige show in de Benelux.

Afro-Latino bevestigt verder ook nog de komst van The Garifuna Collective, Vena – the real sound of Aventura, Orquesta SCC, DLG, Rocola Bacalao, Jugglerz en Pow Pow Movement.

Afro-Latino Festival vindt plaats van 20 t/m 22 juni in Bree. Info en tickets: www.afro-latino.be.

http://www.afro-latino.be

recent

Back to Black

De titel van Sam Taylor-Woods jongste film verwijst naar...

Salem

De 'mean streets' van Marseille vormden al eerder het...

Stake :: ”Ik zie ons nog wel doorgaan tot we baarden hebben als ZZ Top”

We hebben het met de manager gecheckt: bedoelde hij...

Roncha :: Fleecedekentje Thuglife

Berichtje aan alle rappers van België: goed bezig. Onze...

The Gentlemen – Seizoen 1

De serie The Gentlemen was een paar jaar geleden...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in