Marble Sounds en Customs op gratis Festival Aan Zee

Festival Aan Zee 2014 wordt een feesteditie want het festival mag dit jaar zijn 10de verjaardag vieren. Samen met de gemeente de Panne maakt de organisatie er een gratis festival van en met o.a. Marble Sounds en Customs worden de eerste namen bekend gemaakt.

Een nieuwe formule, een nieuwe stijl, met een breed toegankelijk programma en nog steeds op het heerlijke strand van De Panne. Dat is het succesrecept van Festival Aan Zee. De grote concerttent wordt wat verschoven op het strand en biedt de twee dagen een mix van gekende namen waarvan we er vandaag al enkele kunnen bekend maken, met name Kraantje Pappie, Marble Sounds, Customs en Paulien Matheus. Er komt ook nog een tweede podium op de esplanade, en een waaier van animatie en activiteiten in samenwerking met de gemeentediensten van De Panne.

Festival Aan Zee vindt plaats op 26 en 27 april. Alle info: www.festivalaanzee.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − een =