Ook Interpol en Kurt Vile trekken naar Best Kept Secret

Met Bon Iver kondigde Best Kept Secret begin deze week de eerste van vele mooie bands aan voor zijn editie van 2019. Maar voor het zover is, heeft het festival eerst nog vier nieuwe bevestigingen voor je want ook Interpol, Mac DeMarco, Kurt Vile & The Violators en Cigarettes After Sex zijn eind mei van de partij. De komende weken worden nog veel meer namen bekend gemaakt.

Met open armen ontvangt BKS dit jaar Interpol. Deze gelauwerde veteranen van de postpunk revival zijn al sinds instant-classic “Turn On The Bright Lights” uit 2002 vaandeldrager aan het front: donker, industrieel en zeer catchy. Mac DeMarco past moeiteloos in het straatje van geniale geesten als Unknown Mortal Orchestra en Ariel Pink, alleen is bij Mac alles net een beetje zonniger. Psychedelisch meesterbrein Kurt Vile was er met zijn Violators al bij op de eerste editie van Best Kept Secret in 2013. Zijn unieke, laidback sound combineert het beste van de 70s singer-songwriters met de 90s underground gitaarsound. Cigarettes After Sex giet zijn hartzeer in de vorm van breekbare dreampop en breng dat live in een verstilde, stemmige show. Alles in mineur, alles beeldschoon.

Best Kept Secret vindt plaats van 31 mei t/m 2 juni in Hilvarenbeek (NL). Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × vier =