Les Ardentes met Mark Lanegan Band, Caribou en meer

In Luik hebben de organisatoren van Les Ardentes een eerste lichting namen voor de komende editie uit de doeken gedaan. In het sfeervolle Parc Astrid en zijn onmiddellijke omgeving krijgt het festival deze zomer onder meer Mark Lanegan Band, Caribou, Au Revoir Simone en Wiz Khalifa over de vloer.

Het aanbod van Les Ardentes loopt ook dit jaar weer over van de diversiteit. Zo komen liefhebbers van zowel indie, rock, pop, electro en hiphop opnieuw aan hun trekken. Onder de eerste lichting namen vinden we alvast klinkende namen terug zoals Mark Lanegan Band, Caribou, Au Revoir Simone, Wiz Khalifa en Booka Shade (live), maar ook Shaka Ponk, IAM, Vitalic VTLZR, Nneka, My Little Cheap Dictaphone, La Pegatina, Dope D.O.D., Yellow Claw, Dan Le Sac & Scroobius Pip en S-Crew geven alvast present.

Les Ardentes vindt plaats tussen 10 en 13 juli langs de Maas in hartje Luik. Alle info: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien − 2 =