Bastille terug naar Pinkpop

Zanger Dan Smith van het Britse Bastille heeft gisteren live, tijdens de sluiting van het Glazen Huis van 3FM’s ‘Serious Request 2013’, laten weten dat de band volgend jaar voor een aantal shows naar Nederland komt. Pinkpop wordt daarbij niet overgeslagen.

Bastille scoorde afgelopen jaar grote hits met ‘Pompeii’, ‘Of The Night’ en ‘Things We Lost In The Fire’, allemaal afkomstig van debuutalbum ‘Bad Blood’, en staat in maart 2014 op de planken van een reeds uitverkochte Heineken Music Hall. Stond de band afgelopen jaar nog als invaller op de Brand Bier Stage van Pinkpop, dan mag Bastille zich nu geheel terecht opmaken voor een spot op de 3FM stage op zaterdag 7 juni.

Met het bekendmaken van Bastille zijn er inmiddels drie acts bevestigd voor Pinkpop 2014. Eerder werden al de komst van Metallica en Arcade Fire naar Landgraaf aangekondigd. De kaartverkoop voor de 45e editie van Pinkpop begint op zaterdag 15 maart 2014 om 10.00 uur. Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + een =