Lana Del Rey neemt afscheid met ”Tropico”

Na zeven singles, honderdduizenden verkochte exemplaren, gesmaakte festivalpassages en een headlinende tournee waarover de meningen verdeeld waren, is de tijd rijp om afscheid te nemen van doorbreekplaat Born To Die. Lana Del Rey doet dit echter in stijl, door drie nummers van de geweldige coda-EP Paradise te bewerken tot een smeulende kortfilm.

Op de tonen van “Body Electric”, “Gods & Monsters” en “Bel Air” haalt Lana de oermoeder, paaldanseres en femme fatale in zich boven. Het resultaat valt hieronder te aanschouwen. En dan is het nu aftellen geblazen naar Ultraviolence, de bij deze voor volgend jaar aangekondigde opvolger.

Tropico:


Lana Del Rey – Tropico on MUZU.TV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 + een =