Hooverphonic with Orchestra op Cactusfestival

Ook bij Cactusfestival in Brugge wordt er een naam toegevoegd aan de affiche. Hooverphonic with Orchestra komt op 12 juli naar het Minnewaterpark.

Samen met een twaalfkoppig orkest komen de orkestrale interpretaties van hits als ‘The World Is Mine’, ‘The Night Before’, ‘Anger Never Dies’, ‘Happiness’ en de toch wel pakkende cover van Massive Attacks ‘Unfinished Sympathy’ in de feeërieke setting van het Minnewaterpark ongetwijfeld volledig tot hun betoverende recht. Hooverphonic deelt de affiche met eerder aangekondigde acts als Ozark Henry, Thurston Moore & Chelsea Light Moving, The Raveonettes, dEUS, Calexico en Beach House.

Cactusfestival vindt plaats van 12 t/m 14 juli. Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 5 =