Pukkelpop krijgt Eels, Chase & Status, Soulwax en meer

Een maand na de aankondiging van kleppers als Eminem, Nine Inch Nails en Neil Young & Crazy Horse komt Pukkelpop aanzetten met een nieuwe karrevracht aan namen. Chase & Status, Eels, Goose, Paul Kalkbrenner, Soulwax en tal van anderen komen de affiche vervoegen.

Liefhebbers van elektronische muziek komen dit jaar aan hun trekken dankzij Chase & Status, Duck Sauce en Nero. Daarnaast treden ook nog volgende acts aan in het dansbare genre: Goose, Paul Kalkbrenner, Soulwax, Dj Fresh, A-Trak, Noisia, Mr Oizo, Crystal Castles, The Magician, Katy B, Bingo Players, Erol Alkan, Mark Ronson, Jamie xx, Doctor P, Flosstradamus, Klangkarussell, Mosca, RL Grime, Dillon Francis, Oneman, Gorgon City, Dismantle en Animal-Music.

Het Pukkelpop-publiek krijgt dit jaar ook Eels, Hurts en Miles Kane te zien. Verder geven ook Johnny Marr, Bonobo, Crystal Fighters, Glen Hansard, Phosphorescent, The Bronx, Bombino, Alkaline Trio, Brand New, Andy Burrows, Cerebral Ballzy, Mala In Cuba, Surfer Blood, Jagwar Ma, In The Valley Below en Nina Nesbitt present. Kendrick Lamar, HAIM, AlunaGeorge, Araabmuzik, Deap Vally, Ms Mr, Kate Boy, Factory Floor en Holy Other vervolledigen deze lichting namen.

Pukkelpop vindt plaats van 15 t/m 17 augustus in Kiewit. Alle donderdagtickets zijn al de deur uit, andere tickets zijn nog beschikbaar. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 3 =