Flaming Lips + Ke$ha = Lip$ha

Fearless Freaks heet de documentaire die over The Flaming Lips is gemaakt, en daar is geen woord van gelogen. Wayne Coyne en maten zijn nooit beroerd om de onzin en de chaos nog een stapje verder te nemen. Het volgende op de To Do-lijst: een plaat met popsterretje Ke$ha opnemen.

Helemaal uit het niets komt dat niet. Ke$ha schurkt zich al langer gewillig tegen alternatieve sterren als Coyne en Iggy Pop (die meewerkte aan haar laatste album) aan, en mocht vorig jaar zelfs op één nummer meewerken aan het Record Store Day-album The Flaming Lips And Heady Fwends. En nu volgt er dus een volledig album. Of dat zou toch de bedoeling zijn.

Coyne gaf één en ander mee op een Ask Me Anything-sessie op de populaire site Reddit.com. Dat ging zo even tussen neus en lippen: “Ke$ha is a blast on all levels. She’s funny, she’s humble. She’s badass. She’s everything. She’s awesome. We’re actually already working on an album with her. It’s called Lip$ha.” En hopla.

Meer informatie is er nog niet, maar het plan past alvast naadloos in de erfenis die Coyne naar eigen zeggen wil nalaten: “We want to know that we disturbed the comfortable and comforted the disturbed”. Dat weten we dan ook weer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 + twaalf =