Ghostpoet geeft Valentijnscadeau

twee jaar na zijn fel geprezen ( en met een Mercury Prizenominatie beloonde) debuutalbum Peanut Butter Blues & Melancholy Jam heeft grootstadrapper Ghostpoet een opvolger klaar. Some Say I So I Say Light ligt vanaf 6 mei in de rekken, maar rapper en producer Obaro Ejimiwe beloonde zijn fans afgelopen woensdag al met wat nieuwe beats: “Take it as a late digital pancake or an early valentine’s gift”.

Die eerste klanken gaan door het leven als MSI MUSMID (uitspreken als ” M S I” ” MUS” “MID”) en doen alvast het beste vermoeden voor zijn tweede langspeler. ” MSI MUSMID is a track based on a dream I had where dimsum and noodles were life-long friends who kept squabbling all the time…I try in vain to make sense of it all.”, aldus Ejimiwe.

Als kers op de taart zal MSI MUSMID na 1000 reposts gratis beschikbaar worden als download. Some Say I So I Say Light werd mee geproduced door Richard Formby (Wild Beasts, Darkstar, Egyptian Hip-Hop) en zal zich naar eigen zeggen kunnen meten met de betere werken van Britse rapgrootheden Tricky en The Streets.

Bij een nieuwe plaat hoort ook een tournee: vlak na de release trekt Ghostpoet door Europa, om op 11 mei de Botanique in Brussel onveilig te maken. Beats vanuit de Britse onderbuik, warm aanbevolen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − 9 =