Wannabes fietst voor slachtoffers Pukkelpop

Wannabes, het fotografencollectief dat de livefotografie van Pukkelpop verzorgt, organiseert een sponsorfietstocht ten voordele van het Steunfonds Slachtoffers Pukkelpopstorm.

Pukkelpop is een festival dat de Wannabe-fotografen al jaren in hun hart dragen en waarmee ze groot geworden zijn.

De verschrikkelijke storm en de nasleep ervan hebben lieten ook bij Wanabes een diepe indruk na. Daaruit groeide het idee om ook iets te doen voor de slachtoffers en hun nabestaanden, dat is dus een sponsortocht per fiets geworden.

Op woensdag 15 augustus (één dag voor Pukkelpop van start gaat) vertrekken de vijf dapper trappende fotografen voor een tocht van ongeveer 80 kilometer. Ze zullen vanuit Antwerpen fietsen naar Kiewit en vragen iedereen hen per kilometer te sponsoren. Het eindbedrag gaat integraal naar het Pukkelpop Steunfonds.

Wannabes voorziet ook enola regelmatig van puike live-foto’s en we willen hierbij onze lezers oproepen om dit initiatief te steunen. Dat kan financieel maar ook via deze site waar je hen op de dag zelf zal kunnen volgen en aanmoedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × vier =