Tame impala, nieuw album + eerste track

De Australische psychedelische rock formatie Tame Imapala maakte nog voor de lente goed en wel begonnen was het mooie weer al door mee te delen dat hun nieuwe album gemixt was en er dus aan zat te komen. Het is ondertussen min of meer zomer en vorige week werd ook de echte teaser en bevestiging van het album op het internet gepost.

Lonerism zal dus uitkomen in Oktober en om het wachten op de opvolger van Innerspeaker wat te verzachten, heeft het kwartet Parker, Simper, Allbrook & Watson vandaag al een eerste track “Apocalypse Dreams” uit het album te grabbel gegooid op hun facebookpagina en website. Later deze maand zal ook “Elephant”, de eerste echte single zijn release kennen.

Het album, dat uitgebracht wordt door Modular Recordings, zou overigens volledig door frontman Kevin Parker zelf opgenomen zijn, terwijl David Fridmann (Mercury Rev, Flaming Lips, MGMT,…) achter de knoppen zat. Volgens de band bereikt Lonerism een heel nieuw cosmisch level, “to sizzle your speakerboxxx”. Op 16 oktober zal het alvast ook sizzlen in de AB, Brussel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + 19 =