Luister naar Gorillaz + James Murphy + Andre 3000

Damon Albarn en zijn strijdmakkers van Gorillaz kropen met Andre 3000 van Outkast en James Murphy van LCD Soundsystem in de studio. Dit in het kader van ‘Three Artists. One Song’, een initiatief van schoenenmerk Converse. Ze hebben er samen de single DoYaThing opgenomen, waarvan je de radio edit version helemaal gratis kan downloaden op de website van Converse.

Maar er is nog: onze sympathieke collega’s van Stereogum streamen nu ook een dertien minuten durende én expliciete versie van het nummer op hun website. Hopla! Jamie Hewlett, de visuele roerganger van Gorillaz, is naar eigen zeggen ook aan een videoclip voor de song aan het werken. Daarin zal hij twee nieuwe personages introduceren: een Mexicaanse worstelaar en een baviaan in een karatepak.

DoYaThing is overigens al de derde single die op initiatief van Converse ontstond. Eerder bracht de hippe schoenengigant al Pharrell Williams, Santigold en Julian Casablancas samen voor My Drive Thru, een funky rapsong met rockgitaren, en zaten ook al Vampire Weekend, Kid Cudi en Best Coast collectief in de studio. Meer van dat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 2 =