Eindejaarslijstje 2011 van Jurgen Dignef

 1. Connan Mockasin :: Forever Dolphin Love           Een zonderling ging in 2011 verder waar The Beatles het in 1967 met Magical Mystery Tour voor bekeken hield, en gooide daarmee hoge ogen in muziekland.
 2. Marco Z :: The Ordinary Life Of Marco Z           Met The Ordinary Life Of Marco Z bewees Marco Zanetton dat er nog leven is na het ter ziele gegane Superbox. Zijn nieuwe band combineert indierock, country en motown. Een recept waarmee Zanetton werkelijk het onderste uit de kan weet te halen.
 3. Benny Zen & The Syphilis Madmen :: Run Back To The Safety Of The Town           Met UFO Conspiracy Believer schopte Peter Houben het in 2009 reeds tot in ons eindejaarslijstje. Met Run Back To The Safety Of The Town doet Limburgs ongekroonde indierockgod dat vandaag nog eens losjes over.
 4. Obits :: Moody, Standard And Poor           Het was een pijnlijk afscheid van Hot Snakes een paar jaar geleden, maar met Obits Moody, Standard And Poor bewees Rick Froberg dat er nog leven is na Hot Snakes. Waarvoor onze oprechte dank.
 5. Traffico :: Finishing Other People’s Unfinished Drinks          Vanuit het niets tot in ons eindejaarslijstje. Traffico wist met zijn subtiele mix van postrock en emocore bij ons de juiste snaren te raken.
 6. Waren eveneens verdienstelijk in 2011:
  6. Davila 666 :: Tan Bajo
  7. The Dirtbombs :: Party Store
  8. The Parting Gifts :: Strychnine Dandelion
  9. The Black Keys :: El Camino

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 − een =