Aantekeningen Hank Williams omgezet in nieuwe nummers

De countrylegende Hank Williams, die 58 jaar geleden het tijdelijke voor het eeuwige verwisselde, liet destijds een aktetas na met aantekeningen. Die notities zijn nu uitgewerkt en worden door o.a. Bob en Jakob Dylan, Jack White en Lucinda Williams op The Lost Notebooks of Hank Williams vertolkt dat 4 oktober zal verschijnen.

Volgens Rolling Stone Magazine zullen de achterliggende ideeën voor de diverse songs op het album in de liner notes uit de doeken gedaan worden door Michael McCall van de Country Music Hall of Fame and Museum. De plaat, die eigenlijk als solo-project van Bob Dylan had moeten uitkomen, werd gaandeweg de opnames een gezamenlijk project met namen als Alan Jackson, Norah Jones, Jack White, Lucinda Williams, Vince Gill en Rodney Crowell, Jakob Dylan, Patty Loveless, Levon Helm, Sheryl Crow en kleindochter Holly Williams.

Het eerbetoon The Lost Notebooks of Hank Williams zal op Dylans eigen Egyptian Records uitkomen.

Bob Dylan staat 19 oktober in het Antwerpse Sportpaleis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 − 3 =