Amsterdam wordt Indiestad

Mei staat in Brussel altijd voor Les Nuits Botanique. Amsterdam, komt nu met een tegenhanger, vanaf dit voorjaar kun je bij de noorderburen terecht voor Indiestad. Wie eens de landsgrenzen wil oversteken kan van 15 tot 25 mei terecht op diverse locaties in de binnenstad voor dit nieuwe festival.

Die locaties zijn behalve de welgekende Melkweg en Paradiso, onder andere De Duif (ook een kerk) en Bitterzoet, in de buurt van het Centraal Station. Ook het London Calling festival vindt deze keer plaats onder de vlag Indiestad, op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei. Zondag kun je dan weer terecht in de Paradiso voor Indievlootconcerten, kaarten hiervoor zijn met een fikse korting bij platenboer Concerto te krijgen, al heb je daar vanuit België bijster weinig aan.

Tot nu toe zijn optredens van The Vaccines, Emeralds, Cloud Nothings, Caribou, Twin Shadow, Mercury Rev – Deserter’s Songs, Wolf People, 13 & God, Esben & the Witch, The Crookes, Die Anarchistische Abendunterhaltung, Thus:Owls, The Jezabels, Explosions in the Sky, Holy Ghost!, Fresh & Only’s, Wild Beasts, Flash Guns, Toro Y Moi en Cat’s Eyes bevestigd.

Passe-partouts (€80) voor de hele week zijn alleen via Concerto te krijgen (informeer best bij de platenzaak zelf voor eventuele rembours mogelijkheden). Losse kaarten voor de diverse concerten kunnen besteld worden via www.ticketservice.nl.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + 11 =