Les Nuits Botanique geeft nieuwe namen vrij

Werden we een aantal weken geleden al lekker gemaakt met o.a. An Pierlé & White Velvet, Mercury Rev en The Tallest Man On Earth die Les Nuits Botanique in mei zullen aandoen. De nieuwe lading bestaat uit maar liefst vier namen: Kiss the Anus of a Black Cat, Asa, Grant Lee Buffalo en Yoav.

Kiss The Anus Af A Black Cat kennen we natuurlijk als het project van Stef Heeren en hij zal 15 mei samen met An Pierlé & White Velvet in de Grand Salon spelen. Deze laatste band is de dag ervoor ook nog in de Orangerie te zien. Asa is de Nigeriaanse zangeres die U misschien nog wel kent van de single “Fire on the Mountain”. Grant Lee Buffalo hoeft niet echt een introductie meer maar voor degene die nu met een doodse blik voor zich uitstaart, zeggen we “Fuzzy”. En als laatste Yaov, de Israëlische singer-songwriter die met zijn Fiat 500 al een tijdje door Europa toert.

Voor de tweede keer wordt er uitgeweken naar de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal waar Sonic Cathedral #2 plaatsvindt, een kruisbestuiving tussen spirituele en muzikale wegen met medewerking van o.a. Ensemble Musiques Nouvelles, Danyel Waro en Stephan Mathieu.

Het festival in de Brusselse Botanique vindt komend jaar van 12 tot 22 mei plaats, de voorverkoop is al begonnen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 1 =