Nieuwe PiaS Nites met Faithless

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart 2011 organiseert platenfirma Pias wederom haar Pias Nites op de terreinen van het Brusselse Tour en Taxis. De eerste grote naam op de affiche is Faithless. De Britse band zal het festival op zaterdag headlinen.

Afgelopen zaterdag speelde Faithless nog in een uitverkocht Sportpaleis en eerder dit jaar speelden ze ook de wei in Werchter plat. Reden genoeg dus voor de organisatoren van Pias Nites om de groep rond Maxi Jazz en Sister Bliss opnieuw uit te nodigen. Vorig jaar bracht de Britse groep haar album The Dance uit. Het collectief wilde daarmee opnieuw aanknopen met de grote tijden van weleer toen hun typische warme sound vele mensen steeds aan het dansen kreeg.

Tijdens de vorige editie speelden ondermeer Vitalic, The Black Box Revelation en Tiga voor een uitzinning publiek van 6500 fans. Nieuw echter ten opzichte van vorig jaar is dat het festival dit jaar niet een maar twee avonden duurt, zodat er nog heel wat namen aan de affiche zullen worden toegevoegd, al houdt de organisatie die nog even geheim.

De ticketverkoop voor het festival start dinsdag 23 november. Een ticket zal uitzonderlijk en tijdelijk 20 euro kosten (zonder reservatiekosten). Normaal is dit 45 euro. De deuren van Tour & Taxis gaan om 19u open. Feesten kan je tot in de vroege uurtjes want er is nog een afterparty voorzien. Met je ticket voor Pias Nites krijg je gratis toegang tot de hippe Brusselse discotheek K-Nal, die tegenover Tour en Taxis ligt. Je kan je tickets op sherpa.be, via Fnac of bij Mediamarkt kopen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://www.piasnites.com
http://twitter.com/piasnites; http://www.facebook.com/piasnites
http://www.piasnites.com

recent

Einstürzende Neubauten :: Rampen (apm: alien pop music)

Vijftien probeersels. Vijftien live-improvisaties die in de studio opnieuw...

Masters Of The Air

Toen begin deze eeuw Band Of Brothers verscheen, sloeg...

Fontaines D.C. :: Starburster

Fontaines D.C. for the bigger and bolder: vierde album...

Manu Chao

16 april 2024Het Bau-Huis, Sint-Niklaas

Morrissey wilde op de Lokerse Feesten geen paardenworst, Manu...

Civil War

Nog voordat iemand de film gezien had, veroorzaakte Alex...

verwant

PIAS NITES 2014 :: John Grant + dEUS, 15 maart 2014, Thurn & Taxis

Nu u muziek gewoon gratis binnenhaalt via de schimmige...

[PIAS]Nites schotelt eerste namen voor

Belgische trots in de platendistributie PIAS wordt dertig, en...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in