Dave Clarke headliner Les Transardentes

{image}

Het einde van 2010 moet nog gevierd worden, maar daar trekken de organisatoren van Les Transardentes zich niets van aan. De derde editie van het indoor festival gaat volgend jaar op 29 januari door in de beurshallen in Luik. Sinds vrijdag 10u is de ticketverkoop gestart.

Men weze gewaarschuwd. Wie erbij wil zijn, moet snel zijn. Het festival is sinds haar ontstaan in 2008 elk jaar steevast uitverkocht. Les Transardentes is dan ook zowat het grootste indoor festival in Wallonië. In totaal kunnen er 10 000 fans volledig uit de bol gaan. Verspreidt over drie zalen vindt je er een mix van verschillende stijlen zoals electro, techno, dubstep en drum’n’bass.

De grootste zaal, de Pyramid Room, biedt de muziekliefhebber het beste van wat er op dit moment in het electrogenre te vinden is. Onder andere A-Trak en Congorock zullen er het beste van zichzelf geven. Skream doet daar nog een stevige scheut dubstep bovenop. In de Sphere Room is het al techno wat de klok slaat. Niemand minder dan mister techno himself, Dave Clarke, zal het publiek verwennen met de vetste technobeats. De Cube Room tot slot ontvangt dan weer de helden van de dubstep-drum’n’ bass scene. Onder andere Netsky, Jamie XX (de keyboardist van The XX) en Joker & MC Nomad tekenen present.

Tot zover het goede nieuws. Het minder goede nieuws is dat je voor al dat moois ook een prijs betaalt. Koop je je ticket in voorverkoop, bedraagt die prijs 30 euro. Aan de deur wordt dat 37 euro. Je kan tickets online bestellen, via sherpa.be of kopen in de reguliere verkoopspunten die je terugvindt op de site.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + 5 =