Soulwaxmas in Hasselt

Het begint stilaan een traditie te worden: wanneer de feestdagen naderen, wordt een indoorfestival ingericht met de verschillende gedaantes van Soulwax als hoofdbrok. Dit jaar strijkt het hele circus in Hasselt neer.

Kerstmis valt vroeg dit jaar: op zaterdag 11 december palmt Soulwax de Ethias Arena in Hasselt in met Soulwaxmas. Het jaarlijks kerstfeest, dat een organisatie is van Pukkelpop en Live Nation, zal -logischerwijze- opgeluisterd worden door zowel Soulwax als 2Manydj’s. De heren Dewaele hebben eveneens beloofd voor de gelegenheid opnieuw een stelletje muzikale vrienden te laten opdraven, al is het nog even wachten wie daar mee bedoeld wordt.

De avond in de Ethias Arena is overigens niet de enige Soulwaxmas. Ook dit jaar wordt het indoorfestival immers opnieuw een reizend festival dat naast Hasselt ook Barcelona (2 december), Madrid (3 december), Brixton (17 december), Londen (18 december) en Parijs (23 december) zal aandoen.

Tickets kunnen vanaf donderdag besteld worden, kosten 30 euro –al is dat bedrag exclusief de schimmige kosten die bij het bestellen van een kaartje komen kijken– en zijn verkrijgbaar via de websites van Pukkelpop en Goformusic.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − veertien =