Debuutplaat Drums Are For Parades is gemasterd

Live doorkruist het Gentse trio Drums Are For Parades al enige tijd het land maar een geperste langspeler was er tot nu toe nog niet. Fast forward naar 20 september want dan zal het 33 minuten durende debuutalbum Master in de platenwinkel liggen.

Opgenomen met hulp van Niek en Reinhard van Das Pop die de schallplatte afmixten in de met verkoop bedreigde JET Studio’s in Brussel. Vocale versterking is er in de vorm van Younes Faltakh op “The Beast” terwijl Jorgen Munkeby van Shining saxofoon speelt op “Idiot Check”. Zoals gezegd komen er 10 nummers in 33 minuten op de buis van Eustachius af. Benieuwd dus of Master ons net zoals EP Artificial Sacrificial Darkness in The Temple of the Damned bedazzled achterlaat.

Het eerste nummer “The Law” van het album kunt U alvast gratis ophalen op hun blog.

Live speelt Drums Are For Parades onder andere op Pukkelpop en Sziget.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 2 =