ENOLA VI.BE: The Low Vertical

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: The Low Vertical.

Een frisse dosis grensverleggende indie-rock en elektronica oftewel een fijne vervlechting van flarden Radiohead, The Postal Service en FM Belfast: dat is waar het Brugse trio van The Low Vertical, het jongste paradepaardje in het rijtje van Zeal voor staat. Hoofdgerecht op het menu van The Low Vertical is “PlanetMinusMonkey”, een song die staat als een huis en acuut inslaat zoals alleen een echte Goldstrike dat kan. Een heerlijke vijf minuten durende heruitvinding van het experimentele, overladen met een flinke portie maatschappijkritiek en gezegend met het chaotische van Fuck Buttons. Wij kijken alvast uit naar de veelbelovende debuutplaat, vanaf februari 2011 ter uwer beschikking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + 19 =