Trent heeft een nieuwe band

Nine Inch Nails-opperhoofd Trent Reznor zal later dit jaar een ep met zes tracks uitbrengen. Niet met Nine Inch Nails, nee, Trent heeft een nieuwe band. How To Destroy Angels heet die en naast Reznor maakt ook zijn kersverse vrouw Mariqueen Maandig er deel van uit.

Waren wij verkeerd te denken dat Nine Inch Nails officieus dood en begraven was? Blijkbaar wel. Reznor had aangekondigd te willen stoppen met touren, maar dat impliceerde nog niet het einde van NIN. In een mededeling onlangs verklaarde Reznor dit jaar immers met nieuw Nine Inch Nails voor de dag te zullen komen. Maar eerst moet er dus een nieuwe band gepresenteerd: How To Destroy Angels, waarover voorlopig nog zo goed als niets bekend is.

Een MySpacepagina heeft de groep wel al, maar die is nog volledig onbevlekt op de mededeling “Coming soon” en de enthousiaste reacties van wat fans na. Enthousiast zijn die fans over een korte, behoorlijk ambient klinkende, “snippet” die te beluisteren is op de officiële How To Destroy Angels-website. Om zelf een oortje aan dat embryonale stukje muziek te verlenen klikt u hier.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig − achttien =