Een oneindig arsenaal voor Band of Horses

Er werd lang uitgekeken naar de nieuwe plaat van Band Of Horses, maar nu is er eindelijk nieuws uit Seattle, die broeihaard van de muziek en thuisbasis van deze band. Infinite Arms zal te verkrijgen zijn vanaf 18 mei.

De voorgangers van Infinite Arms titelden Everything All The Time (2006) en Cease To Begin (2007). Ook deze keer doen ze beroep op producer Phil Elk (Fleet Foxes, Built to Spill). Alle leden hebben actief bijgedragen aan de opnames van het album, dat was de eerste keer. “In many ways, this is the first Band of Horses record”, aldus de bebaarde muzikanten.

Op 18 mei zal Band of Horses dus nog een plaat aan zijn “Healing & EasyListening albums” kunnen toevoegen. Dan komt hij uit, tenminste, als er een label gevonden wordt. Even circuleerde in de wandelgangen dat Sub Pop, het label van hun vorige twee platen, Infinite Arms zou uitbrengen, maar dat gerucht werd al van de tafel geveegd.

Op 9 april komt Band of Horses naar de Orangerie in Brussel, maar die tickets zijn jammer genoeg al uitverkocht. Het wordt uitkijken naar nieuwe Belgische data. Werchter?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 3 =