Neneh Cherry, Band Of Horses en meer voor Cactusfestival

Eerst was er de bevestiging van Oscar And The Wolf als headliner voor de eerste festivaldag van Cactusfestival op vrijdag 5 juli. Ondertussen bevestigde ook Bloc Party als headliner voor zaterdag 6 juli, met een concert in het kader van hun ‘Silent Alarm’-Tour, waarbij ze hun legendarische debuut integraal zullen brengen. Onder meer Band Of Horses, Neneh Cherry en Aldous Harding zullen dan weer van de partij zijn op zondag 7 juli. Alle vier de nieuw bevestigde namen komen voor een exclusief festivalconcert naar het Brugse Minnewaterpark.

Cactusfestival 2019 vindt plaats op 5, 6 en 7 juli in het Brugse Minnewaterpark. Alle info: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − 17 =