Nieuwe plaat The National is voor mei

De band uit Brooklyn heeft de laatste hand gelegd aan de opvolger van Boxer. De tot nog toe titelloze plaat zal de rekken vullen in mei dit jaar.

Veel is nog niet bekend van de nieuwe plaat. De band liet weten dat de bekendmaking van de titel, tracklist en releasedatum zeer binnenkort zal volgen. Het zal al het 5de album zijn van The National. Hun vorig werk, Boxer, dateert van 2007 en kennen we van nummers als “Mistaken For Strangers”, “Fake Empire” en “Slow Show”.

Er is al een Amerikaanse tour gepland en slechts drie Europese gigs, in Londen, Parijs en Berlijn. Hopelijk zakken ze ook naar ons land af, wat ze de laatste jaren gedaan hadden voor Pukkelpop, Werchter, Dour, Rock Herk en de AB. Hou de komende weken goddeau.com in de gaten voor meer nieuws over deze indieband met de mooie muziek.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × een =