Stash trekt met nieuwe schijf naar het theater

Twee jaar nadat Gunther Verspecht zijn oude bandleden achter zich liet en solo Blue Lanes maakte is hij nu terug met een plaat All That Fire en een groots opgezette theatertournee ten behoeve van het goede doel. Of er die rauwe blues inzit waar alhier op werd gehoopt, we vrezen ervoor.

Maar de samenwerking wordt op het nieuwe album alvast niet geschuwd. Jan Hautekiet tekende voor “Thunder and Storm” – opgenomen in het Flageygebouw- . De plaat zal verder elementen van rock, pop en ballads bevatten die we inmiddels gewend zijn van Stash. Verspecht heeft met deze plaat teruggegrepen naar zijn jaren als misdienaar in Opwijk en de titelsong “All That Fire” is geïnspireerd op de afbeeldingen van de apostel Paulus en verwijst naar de dualiteit in ieders leven.

9 oktober zal het album uitkomen en daarna vertrekt Stash meteen op theatertour door Vlaanderen samen met het 20-koppige orkest Red Light Symphonic Orchestra olv Jan Couck die zijn oude nummers onder handen genomen hebben en ze op nieuwe wijze zullen brengen.

De single “Don’t be Fooled” zal een paar dagen eerder op ons losgelaten worden en de hele tour zal ten bate van Caprioolkinderen (een organisatie die zich inzet voor straatkinderen in Ethiopië) zijn waarvan Gunther Verspecht samen met Stijn Coninx al jaren peter van is. Voor een speciaal VIP arrangement kunt u dan ook in het Flageygebouw en in de Roma terecht als u tenminste 150 euro voor de organisatie over heeft.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + negentien =