The Subs in het cachot

Weliswaar voor een paar uurtjes. Alles voor de videoclip zullen we maar zeggen, of om hun eigen woorden te gebruiken: cet est une experiment!

Op volle rock-'n-roll snelheid – zijnde 40 km p/u – van thuisbasis Gent naar een optreden in de bekende Social Club in Parijs dat was het idee achter de clip voor nieuwe single “My Punk”. Niet met camionette of vettige tourbus, nee gewoon op een mobylette en zelf filmend met een camera op de helm.

Jeroen De Pessemier, Stefan Bracke en Wiebe Loccufier vertrokken zaterdag 28 februari zeer vroeg met deze missie naar Frankrijk om de road movie/video clip op te nemen. Papillon aka De Pessemier bedacht bij Valenciennes dat een bezoekje aan de plaatselijke supermarkt meepikken, toch wel spectaculaire beelden zou opleveren. Helaas zag de beveiligingsdienst dat toch anders en werden ze 4 uur vastgehouden. De plaatselijke gendarmerie en procureur werden erbij gehaald, maar uiteindelijk liep het met een sisser af – al is er nog kans op een boete -. Om twee uur ’s nachts waren ze in Parijs en het inbeslaggenomen materiaal is ook nog boven water gekomen. Ziehier het resultaat:

De naamsbekendheid in Valenciennes is er alvast, langzaam maar zeker veroveren The Subs de wereld.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + 17 =