Met Dinosaur jr. naar de boerderij

Eind juni komt Dinosaur Jr. met een nieuwe plaat op de proppen. Het album dat de naam Farm meekreeg, zou in de lijn van hun vorig werk liggen: overstuurde gitaren zonder de melodie en emotie uit het oog te verliezen.

Dinosaur Jr. werd boven het doopvont gehouden toen Lou Barlow en J. Mascis de groep oprichtten in 1983. Na drie albums viel de band echter uiteen en werd Dinosaur Jr. eerder een vermomd soloproject van J. Mascis. Toen de groep in 2007 terug in hun originele bezetting een album opnam konden we niets anders doen dan juichen. De oude magie tussen de heren Murph, J. Mascis en Lou Barlow bleek na al die jaren nog volop in tact.

Nu kondigt het gezelschap dus een opvolger aan die op 23 juni in de winkelrekken zal liggen. Het kleinood kreeg de naam Farm en zal elf nieuwe nummers bevatten. Opnames gebeurden in de studio van frontman J. Mascis zelf, die ook producer van dienst was.

 

 • Track listing:
  1. Pieces
  2. I Want You To Know
  3. Ocean In The Way
  4. Plans
  5. Your Weather
  6. Over It
  7. Friends
  8. Said The People
  9. There's No Here
  10. See You
  11. I Don't Wanna Go There
  12. Imagination Blind

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Schrijf uw reactie
  Vul hier uw naam in

  een × drie =