Interpol bruist van vitaliteit

De New Yorkers van Interpol hebben op hun website (http://www.interpolnyc.com) laten weten dat ze nieuwe nummers aan het oefenen zijn voor hun vierde album. Wanneer de opvolger van Our Love to Admire uit 2007 zal verschijnen, is nog niet bekend. Ook de tracklist is nog een geheim, maar de nieuwe plaat zal in ieder geval “krachtig” klinken.

In de nota op hun website wordt de aanzet voor het nieuwe album omschreven. In sierlijk, hoogstaand Engels, wat ons niet verbaast van de intellectuelen van Interpol. “Cherished Interpudlians”, zo luidt de aanspreking. “We find ourselves marvelling at the tremendous focus that has defined our early rehearsals for this, our fourth effort.” Right!

Het viertal voelt zich “een nieuwe band”. De nieuwe nummers werden niet met een bepaalde intentie geschreven. “We maken gewoon muziek”, aldus Interpol. Aan vitaliteit zal de plaat niet ontbreken, maar verder blijft de band behoorlijk geheimzinnig. Ze beloven ons wel op de hoogte te houden, waarvoor dank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 4 =