Cactusfestival lost eerste namen

Als u deze zomer graag van Tracy Chapman, Paul Weller, Calexico, Lamb, The Notwist en een dozijn nog te onthullen muzikale hoogstandjes aan de oevers van het schilderachtige Minnewaterpark in Brugge wilt genieten, haast u dan vanaf woensdag 1 april naar de voorverkooppunten van het Cactusfestival! Of lacht u er soms mee?

Het festival zal doorgaan in het weekend van 10, 11 en 12 juli, ook dit jaar weer in het uw bekende Minnewaterpark in de Brugse binnenstad. Met deze vijf kleppers staan er al vijf naar verluidt exclusieve concerten op het Cactusmenu. In de komende weken zal het programma van de 2009-editie verder aangevuld worden.

Tracy Chapman, Amerikaanse singer-songwriter en bekend van hits als Fast Car, Talkin’ Bout A Revolution en Across The Lines, zal mét band de soundtrack van vrijdag vormen. Op zaterdag staat er een tête à tête met Britse trots en ex-The Jam Paul Weller op het menu. Zondag serveert Cactus de Amerikaanse roots rock tandem Calexico, een passage uit de reünietournee van Lamb voor een mix van elektronica, drum ’n’ bass, triphop en singer-songwriting, en de elektropop van het Duitse The Notwist.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 1 =