Art Brut tegen satan maar met Frank Black

{image}Op 20 april verschijnt er een nieuw album van de Britse rockers Art Brut. Het album krijgt de titel Art Brut vs Satan. Producer van dienst was niemand minder dan Frank Black.

 

Art Brut verscheen in 2004 aan de oppervlakte met de single Formed a Band, die –as usual- door NME bestempeld werd als de next big thing. Zo hard is het –as usual- ook weer niet gelopen maar met Bang Bang Rock & Roll (2005) en It's a Bit Complicated (2007) bracht de band geen onaardige platen uit die op best wat belangstelling konden rekenen.

Het album zal verschijnen op Downtown Records, nadat EMI en Art Brut hun samenwerking in maart 2008 stop zetten. Alcoholics Unanimous is de vooruitgeschoven single en die zal op 6 april al beschikbaar zijn, het volledige album komt uit op 20 april. Naast de eerder vermelde single zouden volgende nummers op de tracklist staan: Summer Job, Art Brut Versus Satan, Rebellious Henchman, Moved to L.A. , D.C. Comics and Chocolate Milkshake en Mystery Bruises.

Verder weze men ook gewaarschuwd: als u niet dol bent op Art Brut bent u satan. Dat is toch wat frontman Eddie Argos vertelde in een interview met de muzieksite Pitchfork: ‘Satan is everybody that's against us. [laughs] If you are not for us, then you are Satan, and I am against you.’

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 + 8 =