Nieuw werk van Super Furry Animals

Super Furry Animals brengt een nieuw album uit. Op 16 maart is het digitaal beschikbaar, de dinosaurussen die nog betrouwen op blinkende schijfjes of lappen vinyl moeten wachten tot 21 april.

Er is voorlopig nog geen titel voor het album. De cover zal ontworpen worden door Pete Fowler, die tot nu toe alle coverdesigns deed voor de band, en de Japanse kunstenaar Tanaami, die bekend staat om zijn kleurrijke, psychedelische en aan pop-art verwante stijl. Dat sluit dan ook perfect aan op de kleurrijke, psychedelische en aan pop-art verwante muziek van Super Furry Animals.

De band zei het volgende over de nieuwe plaat: ‘Musically it's based around riffs and grooves we've been playing around with over the last few years. We have enough now for a whole album so even though it's still very melodic we thought we could leave off the acoustic ballads for the time being.’ Daar leer je dus absoluut niets meer uit aangezien zowat alle muziek uitgezonderd noise gebaseerd is ‘around riffs and grooves’.

Deze release zal het negende album zijn van de band uit Wales. Hun eerste drie albums verschenen op het legendarische Creation Records. Dit zal nu hun derde release worden via Rough Trade.

Tracklist

1. The Very Best Of Neil Diamond
2. White Socks/Flip Flops
3. Inaugural Trams
4. Sounds Familiar
5. Cardiff In The Sun
6. Where Do You Wanna Go?
7. LLiwiau LLachar
8. Mountain
9. Moped Eyes
10. Inconvenience
11. Crazy Naked Girls
12. Earth
13. Prick

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 5 =