mzknt zkt stagiair

{image}Heeft u geen zin om op uw komende stage koffie te zetten of eindeloos dingen in te voeren in Excell? Geen zin om de kantoorknecht te worden? Wil je gewoon eens iets anders dan normaal? Dan Deacon, een man die overduidelijk alles behalve normaal is, zoekt een stagiair!

 

Er zijn natuurlijk wel wat voorwaarden aan verbonden. Zo kent u best iets af van muziek opnemen(de opnameprogramma’s Reason en Sibelieus), want u zal Deacon assisteren met het opkuisen van zijn nieuwste composities. Verder moet u ook muzieknoten kunnen lezen en schrijven, ook ‘nontraditional forms of musical notation’ zoals Deacon het omschrijft. En misschien –tenzij u echt heel graag lang pendelt- woont u best in Amerika in de buurt van Baltimore. Als u aan dit profiel beantwoordt maakt u een kans. Dan Deacon zal u voor uw diensten 15 dollar cash per uur uit eigen zak betalen. Meer info vindt u Deacons MySpace.

Dan Deacons grootste hit is The Crystal Cat uit 2007. Dit jaar zal er een nieuw album, Bromst, verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × vijf =