Mintzkov in het rond

Mintzkov, de geamputeerde vlag die sinds kort de lading van het voormalige Mintzkov Luna dekt, komt op 16 maart met een nieuw album op de proppen. Het kleinood zal 360° heten en werd geproducet door Mark Freegard, de man die eerder ook al The Breeders, Manic Street Preachers en Marilyn Manson in de studio bijstond.

De eerste single, “One Equals A Lot”, is te beluisteren op de Myspace-pagina van de band. Het nummer schopte het al eerder tot “download van de week” in de Morgen en mocht eveneens tekenen voor de titel van hoogste nieuwkomer in de Afrekening.

Voor de cd-voorstelling wordt u allen op 22 maart in Trix te Antwerpen verwacht. De band verklaart “vol energie” te zitten; bereid u alvast maar voor.

Op YouTube postte de groep ook deze albumtrailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × vijf =