Wereldwijde listening party voor nieuwe Air

Fans van het Franse electronica-duo Air krijgen donderdag 15 februari de kans om de nieuwe Airplaat Pocket Symphony exclusief en integraal voor te beluisteren via het internet. Gedurende de hele dag zal het album worden gestreamd op de website van de band. Leuk extraatje: via Google Map zal te volgen zijn waar ter wereld op dat moment de plaat beluisterd wordt. Benieuwd of je buurman een van hen is? Inschrijven doe je via http://www.pocket-symphony.com/air_listeningpartyEN.html

Ondertussen sijpelen de eerste berichten over Pocket Syphony binnen. Japanse instrumenten zouden de sound van de plaat bepalen en Jarvis Cocker en Neil Hannon (The Divine Comedy) verzorgen de gastvocalen op enkele tracks. Hoewel even grote hits als “Sexy Boy” of “All I Need” de laatste jaren uitbleven, beschikt de groep nog steeds over een solide basis supporters: het concert van Air op 27 april in de AB is al enkele weken uitverkocht.

Pocket Symphony ligt in de winkels vanaf 5 maart.

(jm)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 2 =