The Sedan Vault :: 15 december 2006, State-X New Forms (Den Haag)

The Sedan Vault, 15 december 2006, State-X New Forms (Den Haag)

Drie uur ‘s nachts in de kleine zaal van Het Paard Van Troje in Den Haag. The Sedan Vault begint aan een oorverdovende set. Terwijl we rondlopen op zoek naar de ideale plaats om deze stomende machine op de gevoelige plaat vast te leggen worden we aangeklampt door een Hollander. Waarom Belgen toch altijd zo’n “vage shit” maken. Omdat wij weten hoe we muziek moeten maken, antwoord ik. Zijn euro valt. Verontwaardigd vraagt hij nog: "oei, jij bent een Belg?"

In The CameraEye van onze man: zanger/gitarist Rutger Meeuwis beukt erop los terwijl drummer Johan Buyle toekijkt.

http:// www.thesedanvault.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × drie =